Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2018 15:47 - Jumping

CSIYH1* Lier: Jan Vermeiren start met winst

In eigen land is het Azelhof in Lier deze week de place to be wat het internationale jumpinggebeuren betreft. Gestart werd er vanmorgen met de Prijs Tal Milstein, een rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Hierin wist Jan Vermeiren direct voor een Belgische overwinning te zorgen. Hij finishte met de BWP-gefokte hengst Mr Uno-K van ’t Kattenheye (Numero Uno – F: Tony & Mieke Raman) in 29.34 seconden en was zo ruim anderhalve seconde sneller dan de nummer 2 in de stand. Dat was met Charlotte Van Duppen ook een landgenote. Zij kwam met de Zangersheide-gefokte Ever So Clever Merelnest Z (Elvis Ter Putte – F: Tim Reygaerts & Bjorn Van Bunder) aan de meet in 31.00 seconden. De 3de plaats ging naar Zweden met Sofia Westborg en de Zangersheide-gefokte Concordia Z (Chiquitano Z – F: Wim Aegten). Westborg stopte de klok op 31.28 seconden en vervolledigde zo het podium. Op de 4de plaats zagen we opnieuw Jan Vermeiren, ditmaal met de BWP-gefokte hengst Mr. Idol S (Plot Blue – F: Starhorses N.V.) die hij onlangs half aankocht van Albert Peffer van Starhorses. Vermeiren finishte in 31.51 seconden. De top 5 werd vervolledigd door Jan Claeys. Hij reed de BWP-gefokte Massimo Duti 111 (Action-Breaker – F: Stal Harrie Theeuwes NV) naar een chronotijd van 32.10 seconden. Verder was er nog een 6de plaats voor Bart Anthonissen met de BWP-gefokte Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL – F: Gerd Wauters), een 7de plaats voor Ann Carton-Grootjans met de BWP-gefokte Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles – F: Heli De Baere), een 8ste plaats voor Chloé Ockerman met de BWP-gefokte Milky Way Van De Olmenhoeve (Elvis Ter Putte – F: Stal ‘t Ruytershof), een 10de plaats voor Axelle Druyts met de Zangersheide-gefokte Gini Z (Gitano Van Berkenbroeck – F: Paul van den Bosch), een 11de plaats voor Brecht Bille met de BWP-gefokte Mega Special DC (I’m Special de Muze – F: Rudy De Cooman) en een 12de plaats voor Frédéric Veranet met de Zangersheide-gefokte Homer Van T&L Z (Houston – F: NV T&L).

 

Bij de 7-jarige paarden was er een podiumplaats voor Lander De Bruyn met de Zangersheide-gefokte Nabeau Van Het Migroveld Z (Nabab de Reve – F: William De Winne). Hij zette de klok stil op 32.90 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning… Die was voor de Egyptenaar Amr Gamal Mohamed. Die kwam met de KWPN-gefokte Gerlain (Ultimo – F: J.M.J. Reukers) aan meet in 31.58 seconden en hield zo de concurrentie achter zich. De 3de plaats op het podium was voor de Nederlander Bart Bles, die zich eerder deze maand in Opglabbeek al enkele malen in de kijker wist te rijden. Bles reed de KWPN-gefokte Glossy V (Nassau) door de chrono in 33.39 seconden en wist zo nipt onze landgenote Stéphanie Andries voor te blijven. Die werd 4de met de BWP-gefokte Lysanne Van ’T Winnenhov (Elvis Ter Putte – F: Michael & Kristof De Winne) na een chronotijd van 33.66 seconden. Voor Sander Kenis en de KWPN-gefokte Glostro (Indoctro) was er een 5de plaats. Zij kruisten de meet in 34.04 seconden. Verder was er een 6de plaats voor Ive Tonet met Cava, een 8ste plaats voor Lander De Bruyn met de BWP-gefokte Lente Van ’T Nief Geel (Chopin Van Het Moleneind – F: Herman Van Bogaert), een 9de plaats voor Yves Vanderhasselt met de BWP-gefokte Lelielounka STW (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Cedric Morre), een 11de plaats voor Nick Vrins met de BWP-gefokte Lolly Pop Van Het Eikenhof (Triomphe De Riverland – F: Ils Lenaerts) en een 12de plaats voor Frédéric Vernaet met de BWP-gefokte hengst Lavallino Ter Klomp (Clearway – F: Tom Nelissen).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions