Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2018 23:44 - Jumping

CSI2* Oliva: Demolie komt 2x net tekort…

Naast de finalerubrieken voor de jonge paarden werd vandaag in het Spaanse Oliva Nova ook het startschot gegeven van de Gold en Silver rubrieken. Wie zich in de Silver rubrieken direct in de kijker wist te rijden was onze landgenote Camille Demolie. In de Silver 1.25m rubriek, die rond het middaguur van start ging, reed ze een sterkte ronde met haar 8-jarige Kalinka Van ’t Heike (Gold Fever Van ’t Heike). Helaas was haar finishtijd van 51.45 seconden net niet goed genoeg voor de overwinning. Die was voor de Brit Benjamin Raistrick met zijn 18-jarige Top Limit (Calvados). Zij kwamen aan de meet in 49.83 seconden en waren zo de overtuigende winnaars. De 3de plaats was voor de Sloveen Pato Muente met zijn 10-jarige Imperator 84 (Canturano). Muente finishte in 52.03 seconden en vervolledigde zo het podium. Ook de Fransman Pierre Eric Capitaine met de 9-jarige Sancho 492 (Sandro Boy) en de Brit Ashley Ray met de 11-jarige QUite A Flower (Quite Easy) reden zich naar een plaatsje in de top 5 van het klassement. Voor Hendrik Denutte was er een 9de plaats met de 10-jarige Dulora (Quaprice du Bois Margot) en een 16de plaats met de 8-jarige Kamira (Heartbreaker), voor Maartje Verberckmoes een 13de plaats met de 7-jarige Dancing Queen JT Z (Diarado).

 

Ook in de Silver 1.35m rubriek verscheen Demolie aan de start, ditmaal met de 12-jarige G Star du Cartier (Cartier Van de Heffinck). Helaas was het ook in de deze rubriek net niet… Ze finishte in de Tabel A rechtstreeks op tijd in 67.23 seconden en zag zo de overwinning aan haar neus voorbij gaan. Die was voor de Ier Eoin Mcmahon met zijn 12-jarige Chiricco 2 (Chin Chin). Zij klokten af in 66.87 seconden. De 3de plaats ging naar Frankrijk met Clement Boulanger en de 9-jarige Velleda du Criolo (Kashmir Van ’T Schuttershof). Zij kwamen aan de meet in 67.58 seconden en wisten zo de Oostenrijkse Jessica Vonach van het podium te houden. Die moest met de 13-jarie Cartoon 2 (Cartoon) tevreden zijn met de 4de plaats na een chronotijd van 70.20 seconden. De Zwitserse Rachel Sandoz sloot met haar Gigolo III (Cassini II) de top 5 af. Ook Alexander Housen wist zich 2x in de prijzen te rijden, hij werd 10de met de 14-jarige Esprit van de Wellington (Orlando) en 15de met de 8-jarige Cassandra HSP (Sandro Boy). Verder was er nog een 6de plaats voor Jean-Christophe de Grande met de 8-jarige Kimono Vd Bisschop (Ogano Sitte), een 9de plaats voor Gill Coolx met de 15-jarige Winsey (Guidam), een 18de plaats voor Lieven Devos met de 9-jarige Jadiz C (Danelzo Z), een 20ste plaats voor Maria Magdalena Celotto met de 9-jarige Disney Fee des Hazalles (Toulon), een 23ste plaats voor Camille Demolie met de 12-jarige Baccarat (Coltaire Z) en een 25ste plaats voor Loris Berrittella met de 9-jarige Catoon (Catoki).

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions