Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2018 20:13 - Jumping

PHC Opglabbeek: 36 foutlozen bij de 4j

Het Sentower Park in Opglabbeek is vanavond het decor voor de 2de manche van de PAVO Hengstencompetitie. Met 154 ingeschreven hengsten verspreid over de 4 leeftijdscategorieën is ook deze 2de manche een druk bezet evenement. Het waren opnieuw de 4-jarige hengsten die er als eersten aan mochten beginnen en in vergelijking met de 1ste manche in Lier stond er vandaag wel  een dubbelsprong in het parcours.

 

Maar het was zeker niet dat deze dubbelsprong de scherprechter werd tijdens deze 2de manche, want het was een parcours waar overal wel iets kan gebeuren verwoordde Dirk Zagers het op Clip My Horse. Ondanks de indrukwekkende piste viel het bij verschillende hengsten op dat ze intussen al weer wat langer aan het werk zijn en een klein beetje meer ervaring hebben, het liep allemaal net iets vlotter en vloeiender dan tijdens de 1ste manche in Lier.

 

Van de 57 hengsten die vandaag aan de start verschenen wisten het er opnieuw 36 foutloos te doen. 20 van die 36 deden het ook in Lier al foutloos en zitten dus aan 2 op 2.

 

Diamant de Semilly was opnieuw de hofleverancier met 3 nakomelingen die tijdens deze 2de manche een foutloze omloop wisten te noteren. Bisquet Balou Vd Mispleaere, Darco, Marius Claudius, Quint van het Maarlo Z, Thunder Van De Zuuthoeve en Vigo d’Arsouilles hadden 2 nakomelingen die foutloos bleven.

 

 

Documenten :
PAVO Hengstencompetitie Opglabbeek_ CS N 902 - 1 - 4-jarige Hengsten.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions