Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2018 23:21 - Jumping

PHC Opglabbeek: Jan Vermeiren wint de 6j!

De 6-jarige hengsten kregen opnieuw een heel ander parcours voorgeschoteld. Pistebouwer Eddy Geysemans had enkele lijnen uit de rubriek van de 5-jarige hengsten behouden, maar had als laatste element een driesprong toegevoegd. Toch leek de rubriek vrij gemakkelijk want 21 van de 32 startende combinaties slaagden erin om de basisomloop zonder fouten af te leggen en zich te plaatsen voor de barrage.

 

In tegenstelling tot de 1ste manche in Lier van 3 weken geleden waren er vandaag wel verschillende combinaties die voor de klassement reden waardoor we iets meer spanning kregen. De overwinning ging uiteindelijk naar de snelle Jan Vermeiren met zijn BWP-gefokte en AES-gekeurde Mr Uno-k Van ’t Kattenheye (Numero Uno – F: Tony en Annemarie Raman-Strobbe). Zij kwamen als een van de laatsten aan de start en wisten de klok stil te zetten op 35.36 seconden. De 2de plaats ging naar de BWP-gefokte en gekeurde Mugano Van Klapscheut (Ugano Sitte – F: BVBA Mivaro) onder het zadel van Geert Van Rossem. Zij finishten in 35.97 seconden en waren zo 4 honderdsten van een seconde sneller dan Bart Anthonissen. Die vervolledigde het podium met zijn BWP-gefokte en AES-gekeurde Mr Blue C (Mr Blue – F: Cyriel Lanslots). Net naast het podium viel de winnaar van de 1ste manche in Lier, Bob Janssens met de BWP-gefokte en gekeurde Marschal Fields 111 (Der Senaat 111 – F: Harrie Theeuwes). Zij kwamen als allerlaatste in de ring en klokten af in 36.39 seconden. De top 5 werd vervolledigd door Frederik Dekens. Die reed de Zangersheide gefokte en BWP-gekeurde Kato T Z (Kannan – José Timmerman) naar een chronotijd van 37.02 seconden.

 

Documenten :
PAVO Hengstencompetitie Opglabbeek_ CS N 902 - 3 - 6-jarige Hengsten.pdf 
TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   BOB JANSSENS   |   FREDERIK DEKENS   |   GEERT VAN ROSSEM   |   JAN VERMEIREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions