Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2018 17:09 - Algemeen

Niels Bruynseels als hengstenhouder?

Vorig weekend kregen in Deauville 24 hengsten ‘blauw’ licht tijdens de vijfde Expertise d’Etalons van Z France. Eén van de opvallendste aanwezigen was Niels Bruynseels, die maar liefst drie hengsten voorstelde. Hij scoorde aan honderd procent: Pajou van Beaugaarde (Toulon x Flamenco de Semilly), de volle broer van Living the Dream, was een opmerkelijke verschijning in Deauville en komt uit de fokkerij van Stijn Van Campenhout. Coran vh Kruis Z is een zoon van Comilfo Plus Z uit de Argentinus moeder El Argentina en werd aangekocht door Woodlands. Demerald R Z heeft Diamant de Semilly als vader en Guidam als grootvader langs moederskant en is van Yves Van Steenwinkel.

Niels als hengstenhouder? Niet echt, Pajou zou een sportieve toekomst tegemoet kunnen gaan bij Niels en Coran lijkt gereserveerd voor de Woodlands veiling. En dan is een keuring van Z mooi meegenomen.

Een andere opvallende hengst die werd goedgekeurd, is Topaz Pommex Z (Telstar de la Pomme) uit Usha vh Roosakker. Pommex is het samenvoegsel van Haras de la Pomme van Geert Baertsoen en Stephex.

Foto's :
TAGS   |   NICK VAN TURNHOUT   |   NIELS BRUYNSEELS   |   STEPHEX STABLES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions