Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/02/2018 09:08 - Jumping

Koen Vereecke wint CSI2* GP van Gent!

Onze landgenoot Koen Vereecke heeft gisterenavond zijn favorietenrol helemaal waargemaakt in de afsluitende CSI2* GP van Gent! Door zijn overwinningen van donderdag en vrijdag was Vereecke vooraf al de gedoodverfde winnaar, zijn 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) was in bloedvorm en alles leek dan ook nog eens mee te zitten.

 

Vereecke kreeg de overwinning echter niet cadeau, want maar liefst 21 van de 60 combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. Vereecke ging echter goed met de druk om en stuurde zijn Diadarco foutloos naar een chronotijd van 34.29 seconden en wist zo de rest van de concurrentie voor te blijven. Met 3 overwinningen op 3 een perfect rapport voor Vereecke en Diadarco!

 

Ook de rest van de top 5 was trouwens volledig Belgisch! Christophe Vanderhasselt, die begin deze maand nog 5de was in de CSI3* GP van Treffen, was de dichtste achtervolger. Hij klokte met zijn 12-jarige Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) af in 35.02 seconden en moest zo  tevreden zijn met zilver. De 3de plaats was voor amazone Vicky Van de Poel. Zij reed haar 9-jarige Jay Jay van de Mottelhoeve (Faldiano) door de eindmeet in 36.09 seconden en stond zo mee op het podium. Rachel Steffen moest dan weer genoegen nemen meet een plaatsje net naast dat podium… Zij kruiste met haar 13-jarige Uncanto di Villagana (Canturo), waarmee ze in Mechelen nog 2de werd in de Sires Of The World, de meet in 36.30 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor Yves Awouters. Hij kwam met de 12-jarige Daloa (Lupicor) aan de meet in 36.71 seconden en had zo toch ook weer een topklassering te pakken. Verder was er nog een 7de plaats voor Max Sebrechts met de 10-jarige Cacacha van he Schaeck (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Benjamin Pieters met de 10-jarige Cabbo (Contact Van De Heffinck), een 11de plaats voor Bart Anthonissen met de 9-jarige Eros V (Namelus R), een 12de plaats voor Elisa Strubbe met de 12-jarige Gladiator van ’t Paradijs (Shindler de Muze) en een 15de plaats voor Wilm Vermeir met zijn 10-jarige IQ van het Steentje (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions