Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2018 09:24 - Algemeen

BWP Z-O-Vl: Open Kampioenschap Vrijspringen

BWP Zuid-Oost-Vlaanderen maakt zich op voor een druk bezet Open Kampioenschap Vrijspringen!
 

Komende zondag 4 maart vindt in manege Ranch (Lotenhullestraat 29 - 9880 Aalter) het Open Kampioenschap Vrijspringen voor 2 en 3-jarige paarden plaats, georganiseerd door BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen.

 

Na twee druk bezette oefennamiddagen waar de kaap van 200 deelnemende paarden overschreden werd, worden voor de finalewedstrijd opnieuw zo'n 100-tal deelnemers verwacht!

 

De reeks tweejarigen gaat stipt om 9 uur van start. Om 14u15 komen de driejarigen aan de start. Beide reeksen worden door een vakkundige jury (zowel mensen uit de sport als uit de fokkerij) beoordeeld.

 

Als afsluiter wordt er na de voorronde van de reeks driejarigen opnieuw een ''Special Final Five'' gehouden waarin de 5 best geplaatste paarden uit de voorronde het nog eens tegen elkaar zullen opnemen.

 

Er komen o.a. nakomelingen van volgende vaderdieren aan de start: For Pleasure, Kannan, Thunder VD Zuuthoeve, Balou De Rouet, Comme Il Faut, Iron Man VD Padenborre, Wandor VD Mispelaere, Bamako De Muze,... Daarnaast zullen ook heel wat bekende moederlijnen vertegenwoordigd zijn.

 

Voor de eindwinnaar van de Special Final Five bij de 3-jarigen ligt een naturaprijs klaar ter waarde van 600 euro geschonken door hoofdsponsor De Sutter Naturally!!

 

Iedereen is van harte welkom (inkom gratis)!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions