Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/02/2018 11:51 - Algemeen

Halfbroer of zus Emerald binnen handbereik!

Wat hebben Qerly Chin, Usha van’t Roosakker, Cudana, Fragance de Chalus, Carthina Z en Amke S gemeen?! Allen werden ze gehuldigd als merrie van het jaar in het BWP Gewest Sint-Niklaas en jawel, allen zijn ze rechtstreeks vertegenwoordigd in onze Spring Embryo Collectie! Zonder twijfel zijn hun unieke afstammingen als Querlybet Hero, Walnut de Muze, Mylord Carthago, Bamako de Muze, Nelke van’t Waterschoot, Gamko S, Emerald, Diamanthina en ga zo maar verder jullie goed bekend. Niet slecht voor een kleine regio in Vlaanderen!

 
Al deze merries werden gehuldigd vanwege hun grote impact in de fokkerij van de top springpaarden. Dit bewijst niet alleen de kwaliteit van onze collectie, maar eveneens de juiste visie van de fokkers in deze regio!
 
Zonder twijfel is de halfbroer of zus van Emerald de eyecatcher van deze collectie. Maar wat denkt u van Don VHP Z (Harrie Smolders), HH Carlos Z (Ward Mclain) en Zora VHP Z (Roberto Nocerino)? Deze drie toppers komen allemaal uit dezelfde moeder: Sara van het Parelshof. Zoals u allicht weet is Don VHP Z afgelopen jaar gehuldigd als Paard van het Jaar in België. We zijn trots U een embryo aan te bieden van Amber VHP Z, zus van Sara van het Parelshof!
 
Met Morena vd Maltahoeve, Notre Dame de Muze en Katinka PB hebben we enkele beloftevolle youngsters uit topstammen die moeder zijn van een van de embryo’s.
 
Bijna vergeten… Olympische genen zijn vertegenwoordigd door de moeder van Grand Cru vd Rozenberg, grootmoeder Dollar Girl, dichte famillie van Itot du Chateau, Big Star en Tinka’s Boy! Verder hebben we nog embryo’s uit de internationale sportpaarden Cibelle of Colors (by Quidam de Revel) en WIllowy (by Hors la Loi II).
 
Geïnteresseerd in een goede investering voor uw fokkerij? We bieden u ook 10 van de laatste rietjes van de legendarische Darco aan.
 
Neem even de tijd en ontdek onze collectie. De veiling loopt van 15 tot 19 maart, tot en met 17 maart kunt u bieden zonder enige veilingkosten.

Meer info: www.et-auction.com

 

Young Horse Edition april

Plathina van’t Ruytershof (zie foto) was de topper van onze vorige Mixed Summer Edition, voor niet minder dan 48.000 euro vertrok zij richting het Verenigd Koninkrijk. ET Auction is zeer gerespecteerd voor zijn buitengewone collecties, paarden met natuurlijke spring kwaliteiten van de beste afstammingen.

 
Hebt U ook een 2- of 3 jarige die in onze collectie zou passen? We zijn nog altijd op zoek naar interessante paarden, stuurt u ons alvast een video en de afstamming door. De volgende jonge paarden veiling zal plaatsvinden in april.

 

Valentijn De Brabander: +32 (0) 478/26.49.98
Christophe De Brabander: +32 (0) 486/21.90.31 
Email: info@et-auction.com 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions