Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/11/2018 21:34 - Jumping

PHC: 4 hengsten met 4 op 4 bij de 5-jarigen

Bij de 5-jarige hengsten waren voor aanvang van de 4de manche al 13 combinaties zeker van de maximumscore in het voorlopig klassement waardoor ook bij deze proef het aantal starters lager lag dan anders. Ditmaal verschenen er nog 32 combinaties aan de start waarvan er nog 20 kans maakten om een derde foutloze omloop neer te zetten. Uiteindelijk wist exact de helft hiervan deze kans te verzilveren. Voor 4 combinaties was er zelfs een vierde foutloze omloop: zowel Tim van den Broeck met Nestor di Mariposa (Elvis Ter Putte), Lars Demeersman met Neverland Z (Numero Uno), Kim Thiry met Nector vd Bisschop (Echo van 't Spieveld) en Frederik Dekens met Chaiton F Z (Clinton) lieten alle vier de manches alle balken in de lepels liggen.

 

Naast de 13 combinaties die al de maximale punten gerealiseerd hadden, hebben nu ook Nixon van 't Meulenhof (Denzel van 't Meulenhof),  Nashville van de Kleinheide (Thunder van de Zuuthoeve), Nero P (I'm Special de Muze), Narengo STB (Bisquet Balou C), Naxcel V (Balou du Rouet), Cosmos Z (Chellano Alpha Z), Nirvana C (Clarence C), New Star Quality (Nabab de Reve), Ne - President van 't Koekshof (President) en Valdes VK Z (Vigo d'Arsouilles) zich aan deze lijst toegevoegd.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions