Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/03/2018 21:50 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Macedoine 2x foutloos

Na een weekje onderbreking werd er vanmorgen in het Spaanse Oliva gestart met de 3de Tour van de Mediterranean Equestrian Tour 2018! Ook voor ons land zijn er weer verschillende ruiters afgereisd om hun paarden in optimale omstandigheden voor te bereiden op het nieuwe outdoorseizoen! De eerste dagen staan traditioneel in het teken van de jonge paarden en op de openingsdag wordt er bij de jonge paarden ter opwarming enkel een clear round gesprongen.

 

Het waren de 5-jarige paarden die er vanmorgen om 09.00u als eerste aan mochten beginnen op de Oliva Arena. Van de 37 deelnemers die aan de start verschenen wisten het er 20 foutloos te doen, waaronder 3 Belgische combinaties. Julien Macedoine, die rijdt voor de stal van Fabienne Daigneux, wist zowel de Zangersheide-gefokte Cassarino Z (Cassaro Z – F: Julien Macedoine), als de Zangersheide-gefokte Belle Fee Sauveniere Z (Bamiro – F: Sprl F.D.L.H.) foutloos aan de meet te brengen. Ook Jessica Geurts met de KWPN-gefokte I Have No Name (Durango VDL – F: De Radstake) was een van de 20 foutlozen.

 

De rubriek voor de 7-jarige paarden werd een goed gevulde rubriek met maar liefst 81 deelnemers die aan de start verschenen. 55 van hen wisten de basisomloop tot een goed eind te brengen en zich zo ex aequo op de 1ste plaats te klasseren. Ook hier waren er 3 Belgische combinaties bij de gelukkigen, met name Fabienne Daigneux-Lange met de BWP-gefokte Lanzarote C (Clarence C – F: Yguada Camps), Jonas Vervoort met de KWPN-gefokte Gaetano Musterd (Darco – F: Veehander Musterd) en Carmen Christiaansen met de Oldenburger Cornet S Lady.

 

Morgen staan er opnieuw rubrieken voor de jonge paarden op het programma, dan wordt er in tegenstelling tot vandaag wel voor een klassement gesprongen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions