Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/03/2018 23:07 - Jumping

D. Cancarra A.C. verkocht naar Tisbo

De familie Philippaerts maakte zojuist bekend dat ze D. Cancarra A.C. verkocht hebben. De 9 jarige ruin stond al 3 jaar in de stallen van Philippaerts en sprong zo de nodige nulrondes bij elkaar. Met Olivier kwam hij aan de start in de jonge paarden proeven. Op het Wereldkampioenschap voor 6-jarige paarden sprong het duo foutloos in de eerste kwalificatie. 


Later nam Thibault Philippaerts plaats in het zadel van de Contefino-zoon. Vorig jaar wonnen ze in Mijas nog de CSI3* 1m40. Tijdens CSI2* Knokke behaalden ze dan weer een tweede plaats en ook in Opglabbeek en Göteborg was het duo succesvol.

Begin dit jaar nam Olivier de teugels weer over. In Februari startten ze de WEF met een 7de plaats in het 1m45, gevolgd door een 9de plaats in het 1m50. Ook in de afsluitende 1m45 proef behaalden ze dat weekend een 7de plaats, hetgeen de Tisbo familie niet onopgemerkt voorbij ging. 

Voor Lauren is het niet haar eerste Belgische paard: zij werd zondag nog 9de in de CSI2* Grand Prix met Jeleena de Miuze!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions