Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2018 11:16 - Algemeen

Fidjy Of Colors terug beschikbaar fokkerij

Fidjy Of Colors, de zwarte zoon van Le Tot de Semilly is weer beschikbaar voor de fokkerij. Naast Fidjy of Colors staat Le Tot de Semilly ook te boek als vader van Itot du Chateau, Diamant de Semilly, Flamenco de Semilly, en nog vele andere topspringpaarden. 
 

Ook langs moederskant is Fidjy of Colors een genetisch pareltje. Zijn moeder Ligie (Royal Feu) produceerde reeds vele internationale springpaarden: Chow-Chow of Colors (Darco) sprong op 1m60 niveau met Doda de Miranda, Calimero Of Colors (Calvados) sprong op 1m60 niveau met Ivan Camargo, Egie of Colors (Cavalier Royale) sprong om 1m50 niveau met Janika Sprunger en ook Tinka's Hope (1m55 - Demi Van Grunsven), Copain de Muze (1m50 - Claire Putters) en Kerbie V.V. (1m45 - Cassio Rivetti) zijn kinderen van Ligie.

Fidjy sprong zelf reeds op 1m50 niveau. Vorig jaar werd hij onder Alexander Housen in Knokke nog 4de in de CSI2* 1m40, maar ook daarvoor sprong hij de nodige successen bij elkaar onder het zadel van Dennis Caubergs en Stefan Corten. Als 7-jarige sprong de hengst naar een 3de plaats op de Beker van België terwijl hij in Mechelen de proef 7-jarige hengsten op zijn naam schreef.

Daarnaast laten ook zijn nakomelingen zich opvallen! De 9-jarige Forehand B F Z springt op 1m45 niveau met Pedro Antonio Mateos Bernaldez terwijl de 9-jarige Jivago van de Wijngaardhoeve dan weer op 1m40 niveau te zien is met Savyana Verstappen. Ook Jes, die met Jens Vandenberk vorig jaar nog 10de werd in de CSI1* Grand Prix, is een dochter van Fidjy. Andere nakomelingen van Fijdy zijn Knightrider E (2010 - 1m40 met Terry van Dingenen), Kabouter Wesley E (2010 - 1m30 met Ruben Lamers), Fausty E Z (2011 - 1m30 met Kristien Peeters), Fuego Negro (2010 - 1m30 met Amke Stroman), Messi E (2012 - 1m20 met Yves Awouters) en Mandolien 28 (2012 - 1m25 met Petra Rintala) om er maar enkele te noemen!

Fidjy of Colors is nu aangekocht door FIL-horses (Reyskens Frank) en Stoeterij van 't Scheefkasteel (Hubrechts Johan), die hem zullen uitbaten via Stoeterij 't Winkenshof. Meer informatie en dekgeld vindt u op de site van 't Winkenshof!

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions