Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/03/2018 09:48 - Jumping

BWP keurt zijn eerste hengsten!

Op Stal Hulsterlo in Meerdonk vindt dit weekend de 3de fase van de BWP-hengstenkeuring plaats. Naast de hengsten die in januari groen licht kregen tijdens de 2de fase van de hengstenkeuring in Lier werden er gisteren ook 4 oudere hengsten voorgesteld om hun dekbevret te bekomen. Door de geleverde sportprestaties werden ze enkel aan de hand voorgesteld en beoordeeld op hun exterieur.   

 

De bekendste in het rijtje is ongetwijfeld de 14-jarige Don VHP Z (Diamant de Semilly), die afgelopen zomer vice-Europees kampioen werd onder het zadel van de Nederlander Harrie Smolders. Hij werd voorgesteld door BVBA Euro Horse en Axel Verlooy. Maar ook de 11-jarige Havanna Vd Brouwershoeve (Griseldi) van Erik Dekkers en 13-jarige Uncanto di Villagana (Canturo) van NV Roshoeve en Lovsta Stuteri behoren nu tot de BWP-gekeurde springhengsten. Havanna Vd Brouwershoeve kennen we als D&J Havanna onder het zadel van Dries Dekkers, Uncanto di Villagana is dan weer het toppaard van Rachel Steffen.

 

De laatste hengst die gisteren al werd goedgekeurd is de 18-jarige dressuurhengst H-Ekwador (Heraldik XX). Hij werd voorgesteld door Hippo-Lux KI Service Center.

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   HARRIE SMOLDERS   |   RACHEL STEFFEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions