Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/03/2018 21:38 - Jumping

CSI5* Parijs: Team Tops-Alexander/Allen wint

Op de internationale jumping van Parijs bestond de 1.60m hoofdrubriek vanmiddag uit een teamcompetitie waarin 8 teams van 2 ruiters het tegen mekaar opnamen in twee rondes. Op het einde van die twee rondes werden alle strafpunten van de vier omlopen opgeteld en werden de 2 tijden uit de tweede ronde opgeteld op een totaaltijd te verkrijgen.

 

Het was het team dat bestond uit de Australische amazone Edwina Tops-Alexander en de Ier Bertram Allen die de overwinning wisten weg te kapen. Tops-Alexander bleef met haar 15-jarige Lintea Tequila (Campbell 5) 2 keer foutloos en behaalde in de tweede ronde een chronotijd van 50.88 seconden. Allen kreeg met de 9-jarige Christy Jnr (Indoctro) in die tweede ronde een springfout en klokte af in 54.89 seconden. In totaal kwamen ze zo aan 4 strafpunten in 105.77 seconden.

 

De 2de plaats was voor het team dat bestond uit de Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson en de Fransman Kevin Staut. Staut hield het 2 keer netjes foutloos en kruiste in de tweede ronde de meet in 51.96 seconden. Malin Baryard-Johnsson kreeg in de eerste ronde 1 springfout te verwerken en deed het in de tweede ronde rustig aan waardoor ze 1 strafpunt voor het overschrijden van de toegestane tijd incasseerde. Haar chronotijd was 59.01 seconden waardoor ze aan een teamtotaal van 5 strafpunten kwamen in 110.97 seconden.

 

De 3de plaats tenslotte was voor het Franse team dat bestond uit Margaux Bost en Cedric Angot. Bost finishte met de 12-jarige As de Papignies (Kashmir Van Schuttershof) in de tweede ronde in 54.37 seconden en hield het 2 keer mooi foutloos. Angot kreeg in de eerste ronde 2 springfouten en in de tweede ronde 1 springfout, dit in een tijd van 57.31 seconden. Zo kwamen ze samen aan 12 strafpunten in 111.68 seconden.

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   CEDRIC ANGOT   |   EDWINA ALEXANDER   |   KEVIN STAUT   |   MALIN BAYARD   |   MARGAUX BOST

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions