Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/04/2018 14:24 - Algemeen

ET Auction: alle topverervers present!

Zonder twijfel hebt U ondertussen al kennisgemaakt met onze huidige Young Horse Edition! Een mooie collectie van 2 en 3 jarige springpaarden, allen uitzonderlijk gefokt én hun springkwaliteiten liegen er niet om, dit zijn de toppers van morgen.
 

Niet minder dan 6 van 's werelds 30 beste topverervers zijn vertegenwoordigd langs vaderzijde: Diamant de Semilly, Cornet Obolensky, Balou du Rouet, Vigo d' Arsouilles, Tangelo vd Zuuthoeve en Darco
 

Het is geen nieuw gegeven dat de Belgische moederlijnen de wereld aan het veroveren zijn. Profiteer er nu van! De volle broer van Inca Boy, Edwina Tops Alexander haar huidige topper: Pateeke van t Vianahof, de Balou du Rouet zoon uit de BWP merrie van het Jaar Amke S: Painted Black d O, de Cicero Z dochter, Cinderella vd Molenberg Z, uit de moederlijn van de GP paarden Stakkador en Diamond Z en zovele anderen! 


Een uitstekende collectie van 6 merries, 8 ruinen en 2 hengsten, allen geboren in 2015 of 2016. Neemt U even de tijd en bekijk de video s via www.et-auction.com
 

Op maandag 9 april worden de paarden nogmaals voorgesteld aan het publiek. Deze kijkavond gaat door in de QC Stables te Sint-Niklaas om 20u. Allen welgekomen, wij geven alvast een vat op een gezellige avond!
 

Alle paarden hebben een uitgebreide veterinaire controle (klinisch/röntgenfoto s) doorstaan en zijn goedgekeurd door Dr. Wouter Dierickx en het veilingcommitee. Voor rapporten/röntgenfoto s en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

De Young Horse Edition van ET Auction loopt online vanaf 13 april tot en met maandagavond 16 april via www.et-auction.com, de eerste paarden lopen af vanaf 20u. Op 13 en 14 april kunt U uw bod uitbrengen vrij van enige veilingkosten. Veel succes!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions