Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2018 16:26 - Jumping

CSI3* Lanaken: Sterke Alexander Housen!

Op de Z-tour in Lanaken heeft onze landgenoot Alexander Housen zonet de 1.35m rubriek van de CSI3* volledig naar zijn hand weten te zetten! Het werd een druk bezette rubriek met maar liefst 124 deelnemers aan de start! 54 van hen wisten het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden!

 

Housen was in goede doen in deze Tabel A in 2 fasen Special want hij nam zowel de 1ste als de 2de plaats voor zijn rekening! Voor de overwinning kon hij rekenen op de 14-jarige Esprit Van De Wellington (Orlando), waarmee hij de afgelopen weken ook al rubrieken won in Oliva, hier in Lanaken en afgelopen week in Opglabbeek. Housen stuurde Esprit naar een chronotijd van 31.33 seconden en stond zo bovenaan de rangschikking. Voor de 2de plaats tekende Housen met de 10-jarige Ivanhoe (Flipper d’Elle). Zij toverden een chronotijd van 32.08 seconden op het scorebord waardoor hij de grote winnaar werd van deze rubriek. De 3de plaats was voor de Brit James Fisher. Die kwam met de 9-jarige Moeen (Lord Z) aan de meet in 33.99 seconden en stond zo naast Housen op het podium. De Duitse Katharina Offel legde beslag op de 4de plaats. Hij kruiste met de 7-jarige Gerton (Ukato) de meet in 35.03 seconden en was zo 23 honderdsten van een seconde sneller dan Dieter Vermeiren. Die vervolledigde zo de top 5 met zijn 8-jarige Piepke 111 Z (Plot Blue).

 

Dieter Vermeiren wist zich verder ook nog op de 10de plaats te klasseren, ditmaal met de 8-jarige Marco Vd W Heihoeve Z (Mr Blue). Verder was er nog een 18de plaats voor Karel Cox met de 8-jarige Konstop (Fierro Hof Ter Zeedycke), een 20ste plaats voor Tatiana Troiani met de 14-jarige Un Dollar du Taillis Pre (Dollar du Murier), een 21ste plaats  voor Mike van Olst met de 7-jarige La Belle Dame Z (Levisto Z), een 23ste plaats voor Laetitia Surin met de 8-jarige Carlina des Vergers Z (Clapton VDL), een 24ste plaats voor Kirsten Rombouts met de 7-jarige Gow Gow (Carambole) en een 31ste plaats voor François Mathy Jr. met de 7-jarige Hello Diamant (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JAMES FISHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions