Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2018 17:33 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Winst voor Maverick van Lent

Onze landgenoten blijven het uitstekend doen in de rubrieken voor de CSIU25 op de Z-tour in het Limburgse Lanaken! Nadat Julie De Pelsmaker vanmorgen al de beste was in de 1.30m ochtendrubriek was het vanmiddag in de 1.35m rubriek de beurt aan Maverick Van Lent om een rubriek op zijn naam te schrijven!

 

Van Lent reed in deze Tabel A in 2 fasen Special de 10-jarige Ursula des Vaux (Diamant de Semilly) naar een chronotijd van 30.52 seconden en was zo bijna 2 volle seconden sneller dan zijn eerste achtervolger! Die eer viel te beurt aan Sander Vermeiren, die zich gisteren ook al liet opmerken met winst in de 1.30m openingsrubriek! Vermeir kwam vandaag met zijn 14-jarige Easy Dith (Tamura Van ’T Heike) aan de meet in 32.46 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. Die 3de plaats was voor Alexander Housen, die later op de dag 1ste en 2de zou worden in de 1.35m rubriek van de CSI3*. Housen reed de 12-jarige Galoubet Fravanca (Caretino) naar een eindtijd van 32.99 seconden en vervolledigde zo het Belgische podium. De Duitse amzone Isabelle Gerfer wist de Belgisch dominantie even te doorprikken. Zij zette met haar 13-jarige Abarlo (Ustinov) de klok stil op 33.02 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats. De 5de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Eurohorse-ruiter Dimme D’Haese. Die klokte met zijn 10-jarige Beijing Ls La Silla (Quintero) af in 33.20 seconden.

 

Voor Rachel Steffen was er nog een 6de plaats met de 10-jarige Bricco (Callahan VDL), voor Tatiana Troiani een 7de plaats met de 10-jarige Charlon (Chalan), voor Gilles Thoams een 11de plaats met de 8-jarige Karlin Van ’T Vennehof (Fantomas de Muze) en voor Vicky van de Poel een 13de plaats met de 7-jarige Lancaster (Fantomas de Muze).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   DIMME D'HAESE   |   MAVERICK VAN LENT   |   SANDER VERMEIREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions