Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 20:11 - Jumping

CSI3* Lanaken: Gudrun Patteet wint de GP!

Op Domein Zangersheide in Lanaken werd de 3de en laatste week van de Z-tour 2018 vanmiddag afgesloten met de CSI3* GP! Op de Ratina Z Arena was het onze landgenote Gudrun Patteet die de sterkste bleek te zijn. Samen met haar 12-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso) kwam ze in een barrage met 7 aan de meet in 40.63 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde François Mathy Jr. met zijn 10-jarige Casanova de L’Herse (Ugano Sitte). Mathy, die vrijdag met diezelfde Casanova ook al de 1.50m hoofdrubriek won, klokte af in 41.54 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats ging naar de Duitse amazone Evi Bengtsson. Die reed haar 14-jarige La Pasion de Caballo Ulika (Colman) door de eindmeet in 43.32 seconden en wist zo haar landgenoot en thuisruiter Christian Ahlmann van het podium te houden. Die zette met de 11-jarige Tokyo 2 (Kannan) een chronotijd van 43.87 seconden op het scorebord en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Zweedse topamazone Malin Baryard-Johnsson. Die zette met de 10-jarige H&M Indiana (Kashmir Van Schuttershof) de klok stil op 48.48 seconden en was zo tevens de laatste dubbel foutloze.

 

Voor Koen Vereercke was er nog een 11de plaats met de 9-jarige Jativia (Cardento VDL), voor Jeroen Appelen een 12de plaats met de 12-jarige Grappeloup van het Reenhof (Larino) en voor Gilles Thomas een 15de plaats met de 14-jarige Conaro (Con Capitol). Zij kregen alleen een springfout in de basisomloop.

 

TAGS   |   EVI BENGTSSON   |   FRANçOIS MATHY JR   |   GUDRUN PATTEET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions