Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2018 21:06 - Algemeen

ESHA veilingtopper levert 21.000 euro op

Het wordt stilaan een traditie, de ESHA Sport Horse Auction gecombineerd met de AES-hengstenkeuring. ESHA is inmiddels aan zijn derde editie toe en staat voor democratische prijzen. De organisatie wilt iedereen de mogelijkheid bieden om zijn paard op een no-nonsense manier te kunnen verkopen. Die formule slaat aan, want maar liefst 28 van de 36 paarden werden verkocht. Gemiddeld leverde dat een prijs van 8.500 euro op!

 

De uiteindelijke veilingtopper werd de apart gefokte Cisco des Rosiers Z. Deze Cornet Obolensky-zoon komt uit een Carthago moeder en verhuist naar Duitsland. Voor 21.000 euro werd de 4-jarige hengst aangekocht door Norbert Stahl Sportpferde.

 

Ook Sukarla Avo's  (Starpower x Libero H) bracht goed geld op. De apart springende merrie werd voor 18.000 euro verkocht naar Zwitserland. Ze komt uit de stam van de 1m60 springende  Mr. Blue, Glenn 135 en Nucarlos.

 

Verder werden er paarden naar Nederland, België, Engeland, Zweden, Israël en Engeland verkocht.

 

Daarnaast stond ook de finale van het ESHA Free Jump Tour op het programma. Die werd gewonnen door Krunchy, een Edinburgh x Krunch de Breve dochter. Zij werd op de veiling voor 10.000 euro verkocht aan Graham en Holly Smith uit Engeland. De tweede plaats ging naar Colibria II Z, een Clinton I x Calvaro merrie in eigendom van Rob Leemans. Zij werd eveneens op de veiling verkocht: via The Flying Dutchman (Rutger Van Werkhoven) werd ze aan een Engelse klant bemiddeld voor € 12.000. De derde plaats was voor Levista van de Kanaalweg. Deze Levisto Alpha Z x Apollo vh Lindebos-dochter is in eigendom van Heino van Loon.  


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions