Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/04/2018 09:38 - Jumping

LGCL Shanghai: Stephex domineert 2de ronde!

Op de Longines Global Champions Tour van Shanghai werd vanmorgen vroeg de tweede ronde van de Longines Global Champions League afgewerkt. Het waren de stalruiters van Stephan Conter die het heft in handen namen en de rubriek domineerden! Winst was er voor Daniel Deusser met zijn 10-jarige hengst Tobago Z (Tangelo Van De Zuuthoeve), waarmee hij in december nog de Sires Of The World won tijdens de Kerstjumping van Mechelen. Deusser stopte de klok op 67.66 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan de Italiaan Lorenzo De Luca. Die kwam met de 11-jarige hengst Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker) aan de meet in 68.98 seconden en moest zo zijn stalgenoot voor zich dulden.

 

De 3de plaats ging opnieuw naar Duitsland met Philipp Weishaupt en zijn 9-jarige Call me Eva (Chacco-Blue). Weishaupt zette een chronotijd van 70.73 seconden op het scorebord en wist zo zijn landgenoot Christian Ahlmann van het podium te houden. De wederhelft van onze landgenote Judy-Ann Melchior finishte met de 13-jarige Ailina (Chico’s Boy) in 71.17 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. Ook voor de Israëlische amazone Danielle Goldstein was er nog een plaatsje in de top 5. Zij kruiste met haar 13-jarige Caspar (Cornet Obolensky) de meet in 72.60 seconden.

 

Ook Jérôme Guery met zijn 12-jarige Garfield De Tiji des Templiers (Quasimodo Z) en Niels Bruynseels met de 12-jarige Cas de Liberte (Cracky Z) wisten alle balken in de lepels te houden. Zij vielen echter net buiten de prijzen. Karel Cox noteerde 1 strafpunt voor tijd met de 10-jarige Dublin Van Overis Z (Kashmir Van Schuttershof).

 

De top 32 verschijnt om 16.00u plaatselijke tijd aan de start van Longines Global Champions Tour Grand Prix. Onder hen ook nog Gregory Wathelet met zijn 12-jarige Coree (Cornet Obolensky) en Jos Verlooy met zijn 10-jarige Igor (Emerald Van ’T Ruytershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions