Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2018 09:22 - Algemeen

Ontdek de nieuwe S400 van Gallagher

Ontdek de nieuwe S400 - De duurzame oplossing voor een elektrische afrastering waar u op kunt vertrouwen
 

 

Duurzame energie. Het is de trend in de markt. 50% van alle investeringen in duurzame energie wordt besteed aan zonne-energie. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel, de investering levert vrij snel weer rendement op. Deze trend is Gallagher natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen jaren heeft Gallagher geïnvesteerd in de ontwikkeling van robuuste lichtgewicht schrikdraadapparaten op zonne-energie die een heel jaar lang genoeg stroom opwekken om de afrastering van stroom te voorzien. Met als resultaat: de introductie van de S400. Een lichtgewicht schrikdraadapparaat die werkt op daglicht en afrasteringen tot maar liefst 30 km kan voorzien van stroom!

 

 

“De perfecte oplossing voor een veehouder die in een gebied zit zonder stroom of een oplossing zoekt voor een mobiele afrastering met lange afstanden” vertelt Vincent Staal, Productmanager Gallagher Europe”. Want, zo gaat hij verder “de S400 is het sterkste geïntegreerde Solar apparaat op de markt die eenvoudig te verplaatsen en aan te sluiten is. Het schrikdraadapparaat weegt slechts 12kg en met één draai aan de knop werkt het apparaat waarna je er niet meer naar om hoeft te kijken.”

 

 

Dankzij een nieuwe technologie is Gallagher in staat om met een relatief klein zonnepaneel een afrastering tot 30 km lengte van stroom te voorzien. Het zonnepaneel is geïntegreerd in het apparaat en werkt op daglicht, dus niet alleen op zonlicht. Het apparaat beschikt tevens over een uniek batterijmanagementsysteem. Dit systeem zorgt er voor dat wanneer er niet voldoende daglicht is, (bijvoorbeeld gedurende de korte wintermaanden) het apparaat de pulse vertraagt op de afrastering. Hierdoor wordt de accu ontzien en zorgt het apparaat er voor dat er voldoende stroom op de afrastering blijft staan. De veehouder is met dit apparaat dus het hele jaar door verzekerd van stroom op zijn afrastering.

 

 

Kortom de solar range biedt de boer een gebruiksvriendelijk oplossing met een hoge zekerheid als het gaat om stroom op de afrastering. Daarnaast bespaart de boer ook geld met de inzet van deze apparaten. Tenslotte hoeft hij geen batterijen meer op regelmatige basis te vervangen.

 

 

Meer info: www.gallagher.eu

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions