Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/04/2018 23:22 - Jumping

CSI2* Moorsele: Thonon start met winst!

Na de rubrieken voor de jonge paarden stond in het West-Vlaamse Moorsele de openingsrubriek van de CSI3* op het programma! In deze 1.30m rubriek rechtstreeks op tijd was het onze landgenote Virginie Thonon die het laken naar zich toe wist te trekken en met de overwinning ging lopen! Met haar 8-jarige Koquette (Gladstone) stopte ze de klok op 55.35 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten!

 

Ook de rest van de top 5 was voor ons land met op de 2de plaats Arthur Vermeersch en de 8-jarige Scen Valley Van De Hunters Z (Hunter’s Scendix). Vermeersch finishte in 56.93 seconden en kwam zo toch ruim anderhalve seconde tekort om Thonon van de troon te stoten. Virginie Thonon was trouwens in vorm want ze nam ook de 3de plaats voor haar rekening, dit met haar Amandine De La Pomme. Ze kruiste de meet in 59.39 seconden en wist zo Lena Leonard van het podium te houden. Die moest met haar 12-jarige Gloria VH Kluizebos (Contact Van De Heffinck) genoegen nemen met de 4de plaats na een eindtijd van 60.81 seconden. Joy Demuynck tenslotte sloot de top 5 af met haar 9-jarige Joy’s Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir Van Schuttershof). Hun chronotijd was 61.17 seconden.

 

TAGS   |   ARTHUR VERMEERSCH   |   JOY DEMUYNCK   |   LENA LEONARD   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions