Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2018 13:22 - Jumping

CSI3* Moorsele: Thonon wint nu wel!

Onze landgenote Virginie Thonon is aan een goed concours bezig in het West-Vlaamse Moorsele! Nadat ze vanmorgen in de 1.35m ochtendrubriek nog net naast de overwinning greep was het zojuist wel raak in de daaropvolgende 1.40m rubriek! In een Tabel A in 2 fasen snelde ze met haar 10-jarige High Tech Vy De Septon (Del Piero P&B), waarmee ze gisteren ook al eens 2de was, naar een chronotijd van 26.76 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken! 3de keer goede keer zegt men dan!

 

Ook de Brit Steven Franks was opnieuw in de top van het klassement te vinden. Na zijn 4de plaats van gisteren werd hij vandaag 2de met de 14-jarige Abdul Aziz (Diamant de Semilly). Hij stopte de klok op 27.06 seconden en kwam zo 30 honderdsten van een seconde tekort om Thonon van de troon te stoten. De 3de plaats op het podium was voor de Marokkaan Samy Colman. Die klokte met de 8-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot) af in 27.19 seconden. Net als vanmorgen in de 1.35m rubriek strandde de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli net naast het podium. Hij zette met de 10-jarige Icarus (Douglas), waarmee hij vorige maand nog de CSI2* GP van Opglabbeek wist te winnen, een tijd neer van 27.54 seconden en was zo 6 honderdsten van een seconde sneller dan onze landgenoot Bart Clarys. Die sloot zo de top 5 af met de 14-jarige El Cid (Caesar Van De Helle).

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Nadège Janssen met de 10-jarige Checkpoint Chacco (Chacco-Blue) en een 11de plaats voor Donaat Brondeel met de 9-jarige hengst Just Biscuit Van Het Vlierhof (Flipper d’Elle).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   MARLON ZANOTELLI   |   STEVEN FRANKS   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions