Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2018 21:34 - Jumping

LGCL Madrid: Darragh Kenny wint eerste ronde

Op de Longines Global Champions Tour van Madrid heeft de Ierse ruiter Darragh Kenny vanavond de eerste ronde van de Longines Global Champions League op zijn naam geschreven! Kenny klokte met de 11-jarige ruin Cassini Z (Cassini II) af in 69.33 seconden en was zo de rest van de concurrentie te snel af. Al kwam de Canadese topruiter Eric Lamaze toch aardig dicht in de buurt… Lamaze finishte met zijn 15-jarige Fine Lady (Forsyth FRH) in 69.57 seconden en kwam zo 24 honderdsten van een seconde tekort.

 

Ook de 3de plaats ging naar Ierland met Cameron Hanley en de 10-jarige BWP-gefokte Eis Isaura (Tinka’s Boy). Hanley stopte de klok op 71.64 seconden en wist zo de Italiaan Alberto Zorzi van een podiumplaats te houden. De stalruiter van Jan Tops kwam met de 10-jarige Danique (Zento) aan de meet in 72.01 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Die zette met de 13-jarige Fidux (Malito de Reve) een tijd van 73.28 seconden op het scorebord en sloot zo de top 5 af.

 

Voor ons land wist enkel Pieter Devos alle balken in de lepels te houden. Hij werd zo 9de met de 13-jarige Apart (Larino).

 

Longines Global Champions League 

 

In het teamklassement zijn het de Shanghai Swans die na deze eerste ronde aan de leiding staan. Zowel de Braziliaan Pedro Veniss met de 10-jarige Uccello De Will (Marlou des Etisses) als de Duitser Daniel Deusser met de 14-jarige Equita Van ’T Zorgvliet (Cassini I) wisten de 0 op het scorebord te houden. Hun teamtijd was 155.23 seconden. De Montreal Diamonds met Eric Lamaze en Danielle Goldstein volgen met 4 strafpunten in 144.83 seconden op de 2de plaats, de Rome Gladiators met Lorenzo de Luca en Laura Kraut met 4 strafpunten in 152.61 seconden op de 3de plaats.

 

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   CAMERON HANLEY   |   DARRAGH KENNY   |   EDUARDO ALVAREZ AZNAR   |   ERIC LAMAZE   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions