Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
15/05/2018 19:28 - Jumping

CSIYH Valkenswaard: Laetitia Surin scoort!

Gisteren moest Laetitia Surin nog genoegen nemen met een 11de en een 12de plaats op de CSIYH* voor vijfjarige paarden, vandaag deed de Waalse nog beter! Met Odyssee des Vergers Z (Ogano Sitte - F: Cindy van der Straten) kwam ze in 75,63 sec ditmaal als vierde over de finish, terwijl ze met Calciet EB Z (Cornet Obolensky - F: LVP Stables) in 78,75 sec goed was voor een achtste plaats. Winst was er voor de Ier Conor McMahon. Hij klokte met Iris (Starpower TN) af in 69,17 sec en bleef zo de overige 29 combinaties ruim voor. De Britse Jemme Kirk kwam met de zelfgefokte Diamonds are Unique (Diamant de Semilly) aan de finish in 72,02 sec. Braden James tekende met I Am Special CB (I'm Special de Muze) in 74,57 sec voor de derde plaats. Ramzy Al Duhami sloot met de zelfgefokte Natil (Bamako de Muze) de top vijf af in 75,88 sec.

Jelle Limbourg werd met Nofa (Presley Boy) nog twaalfde in 81,69 sec. Ook Katja Haep legde het parcours foutloos af met First Lady (Cassini I), met een 14de plaats viel het duo net buiten de prijzen.

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions