Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/05/2018 19:44 - Jumping

CSIYH Valkenswaard: Wathelet & Gelin vooraan

Gisteren was er op de Tops International Arena in Valkenswaard nog een Belgische overwinning bij de 6-jarige paarden dankzij Melanie Gelin. Vandaag moet ze met Zangersheide-gefokte Attoucha Hero Z (Aganix Du Seigneur – F: Luc Henry) genoegen nemen met een vijfde plaats in 75,21 sec. Net iets beter deed Grégory Wathelet. Hij bracht Mikias vd Bisschop (Cornet Obolensky - F: Stal den Bisschop) namelijk aan de finish in 73,23 sec en werd zo vierde. De winst ging net als bij de vijfjarige paarden naar Ierland. Ditmaal was het Tom Slattery die met Haufom (Tangelo van de Zuuthoeve) als snelste aan de finish kwam in 68,32 sec. De Oostenrijker Christian Rhomberg werd met de Westfaals-gefokte Come On (Comme Il Faut – F: Merschformann GmbH Sportpferde) opnieuw tweede, hij legde het parcours af in 72,34 sec. De Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop werd met de Holsteiner Dialan B (Diarado – F: Hans Brinkop) gisteren nog vierde en kon nu in 72,42 sec de derde plaats verzilveren.


Yves Awouters klasseerde zich nog op de 15de plaats. Hij kwam met Messi E (Fidjy of Colors - F: Marcel Franssen) aan de finish in 79,79 sec.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions