Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/05/2018 19:55 - Jumping

CSI2* Valkensw.: Wathelet & Cox top in LR

Wie de startlijsten heeft bekeken ziet dat de CSI2* van Valkenswaard heel wat grote namen wist aan te trekken en dat is ook te zien aan de uitslagen! 77 combinaties verschenen aan de start in deze 1m45 hoge LR-rubriek waarbij er 23 foutloos de weg wisten af te leggen. In deze barema A rechtstreeks op tijd werd door de topruiters scherp gereden maar Denis Lynch trok uiteindelijk aan het langste eind. Met zijn Hannoveraanse hengst All Star 5 (Argentinus) kon hij in 69,98 sec de overwinning naar zich toe trekken. Grégory Wathelet zorgde ervoor dat de tweede plaats voor België was. Hij rekende daarvoor op zijn nieuwe troef Qualido 3. De bruine Quicksilber-zoon werd tot kort door Timothee Anciaume gereden maar leek het in 70,86 sec goed te vinden met zijn nieuwe topruiter. Ook Laura Kraut tekende present. Met SFS Vincomte (Veni-Vidi-Vici) was ze Britse in 71,56 sec goed voor de derde plaats.

De Oostenrijker Christian Rhomberg presteert niet alleen goed bij de jonge paarden maar ook in het hogere werk. Hij werd in 72,43 sec vierde met Redley Kerfontaine (Robin Z). Landgenoot Karel Cox sloot de top vijf af. Met de schimmelhengst Cascor Z (Casall ASK), tot voor kort gereden door eigenaar Christophe Meirsschaert, kwam hij aan de finish in 72,45 sec.

 

Voor Gilles Borgonjon was er met Just Him (Toulon) nog een 17de plaats in 78,82 sec terwijl Jelle Limbourg met Hetman Of Colors (Calvaro Z) in 79,89 sec nog een 19de plaats wist te behalen. Niels Bruynseels deed het trouwens ook foutloos met Cas de Liberté (Cracky Z), doch koos hij voor een rustige omloop. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions