Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2018 13:13 - Galop

Cox en de Brabander in de prijzen bij de 6j!

Op de Sand Arena in Valkenswaard werd net voor de middag de finalerubriek voor de 6-jarige paarden afgewerkt! Maar liefst 26 van de 57 starters wisten zich hierin te plaatsen voor de barrage, waaronder Karel Cox en Karline de Brabander. Beide landgenoten hielden het ook in de barrage foutloos en namen zo de 8ste en de 9de plaats voor hun rekening. Cox deed dit met de SBS-gefokte Golden Boy du Val du Geer (Kannan – F: Jacques Ghuysens), de Brabander met de BWP-gefokte Mosito van het Hellehof (Elvis Ter Putte – F: Lieven Baten).

 

Winst was er voor de Brit Benjamin Raistrick, die zich ook maandag tijdens de openingsdag al had weten te klasseren. Raistrick zette met de KWNP-gefokte Hessel (VDL Sheraton) de klok stil op 32.58 seconden en wist zo concurrentie voor te blijven. De 2de plaats was voor de Duitse Nina Ulenberg. Die finishte met de Hannoveraanse Grey Man (Grey Top – F: Werner Wegener) in 32.83 seconden en wist zo de Italiaanse thuisruiter Alberto Zorzi voor te blijven. Die reed de Zangersheide-gefokte Adele Z (Air Jordan Z – F: Horse Trading BV Tops) naar een chronotijd van 33.11 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium strandde de Nederlandse amazone Megan Laseur. Die kruiste met haar KWPN-gefokte Hipica (Plot-Blue) de eindmeet in 33.15 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. Op de 5de plaats tenslotte kregen we een ex aequo. Zowel de Britse Lucy Wood met de KWPN-gefokte Homme (Inshallah de Muze) als de Italiaan Piergiorgio Bucci met de Zangerheide-gefokte Actionmaker Z (Action Breaker – F: Rachel Geusens) kwamen aan de meet in 33.81 seconden.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   BENJAMIN RAISTRICK   |   KAREL COX   |   KARLINE DE BRABANDER   |   NINA ULENBERG

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions