Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2018 15:51 - Jumping

CSIYH1* Valkenswaard: Surin 7de in finale 5j

Niet alleen bij de 6- en 7-jarige paarden wisten onze landgenoten zich in de prijzen te rijden, ook in de finalerubriek voor de 5-jarige paarden was er opnieuw Belgisch succes dankzij Laetitia Surin en Jelle Limbourg. Laetitia Surin, die gisteren ook al 4de werd, finishte met haar Zangersheide-gefokte Odyssee des Vergers Z (Ogano Sitte - F: Cindy van der Straten) in 69.08 seconden en strandde zo op de 7de plaats. Limbourg wist zich dan op de 11de plaats nog nipt te klasseren met de BWP-gefokte Nofa (Presley Boy – F: Ramzy Al Duhami).

 

De overwinning bleef in eigen land met Nadieh Plegt en de KWPN-gefokte Isanne (Dakar VDL). Plegt kwam aan de meet in 63.12 seconden en was zo ruim sneller dan haar eerste achtervolger. Die eer was weggelegd voor de Fransman Benoit Petitjean die met D’Rihanna (Sir Otto S) door de finish kwam in 65.66 seconden zo duidelijk het onderspit moest delven. De 3de plaats op het podium was nog voor de Canadees Braden James. Die klokte met de KWPN-gefokte I Am Special CB (I’m Special de Muze) af in 66.28 seconden. De andere 2 plaatsen in de top 5 waren voor de Britse Jemma Kirk met de SF-gefokte Diamonds are Unique (Diamant de Semilly – F: Jemma Kirk) en de Duitser Markus Renzel met de Holsteiner Niko (Numero Uno).

 

TAGS   |   BRADEN JAMES   |   JELLE LIMBOURG   |   LAETITIA SURIN   |   NADIEH PLEGT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions