Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2018 11:52 - Jumping

CSI3* Bethune: Belgen aan de top in LR!

De tweede LR kwalificatie voor de CSI3* Grote Prijs in het Franse Bethune was weer succesvol voor de aanwezige Belgen! In deze 1m50 rubriek rechtstreeks op tijd behaalde Koen Vereecke een tweede plaats met de 9-jarige Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly) in 72,80 seconden. Voor Christophe Vanderhasselt was er met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) een zesde plaats in 77.27 seconden terwijl Dominique Hendrickx met Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck) als achtste finishte in 79.59 seconden. 

 

De overwinning bleef in Frankrijk door Jerome Hurel en Viamdios d’Avril. Hij kwam met de Diamant de Semilly-zoon aan de finish in 72.39 seconden. Ellen Whitaker werd met Casaktie (Cascari) derde in 75.33 seconden. De Zweedse Angelie von Essen volgde met Cochella (Cartani 4) op de vierde plaats in 75,62 sec, voor Geoffroy de Coligny. Hij sloot de top vijf af in 76,80 seconden met Raimondo du Plessis (Calin du Plessis).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions