Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2018 08:42 - Jumping

CSI1* Valkenswaard: Housen snelt naar winst!

De Belgen blijven de goede prestaties opstapelen op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard! Nadat het maandag nog Jos Verlooy was die de CSI1* Big Tour, over een hoogte van 1.35m, op zijn naam wist te schrijven was het gisteren Limburger Alexander Housen die de overwinning wist veilig te stellen in deze rubriek. Housen snelde met zijn 14-jarige Esprit van de Wellington (Orlando) door de eindmeet in 61.82 seconden en was zo de overtuigende winnaar!

 

Het was de Mexicaanse Mariel Victoria Aguirre die al op ruime afstand 2de werd. Zij klokte met de 9-jarige Taormina (Toulon) af in 64.67 seconden en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in onze landgenoot. Ook de Britse Claire Beecroft stond mee op het podium. Zij finishte met de 10-jarige Sam W (Canaye) in 65.61 seconden en nam zo de 3de plaats voor haar rekening. De andere 2 plaatsen in de top 5 waren voor de Canadees Braden James met zijn 7-jarige Zumba (Chairman La Silla) en de Deense amazone Shannon Meinert Ketterle met haar 9-jarige Leonidas (Leonce). Hun finishtijden waren respectievelijk 65.89 seconden en 66.40 seconden.

 

Ook Laetitia Surin wist zich opnieuw in de prijzen te rijden. Zij werd na een chronotijd van 68.67 seconden 8ste met haar 8-jarige Carlina des Vergers Z (Clapton VDL). Voor Stéphanie Andries was er nog een 10de plaats met de 12-jarige Givale vd Windheuvel (Winningmood Van De Arenberg).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions