Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2018 15:25 - Jumping

Wathelet wint CSI2* GP van Valkenswaard!!

Met 21 waren ze zonet in de barrage van de CSI2* GP van Valkenswaard en het was uiteindelijk een Belg die helemaal bovenaan het klassement stond! Gregory Wathelet, die zich de afgelopen dagen al een paar keer in de kijker reed op de Tops International Arena, zette met de 9-jarige Sandero (Sandro Boy) een finishtijd van 35.85 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie te verschalken!

 

Wathelet was trouwens niet de enige landgenoot in de top van het klassement, ook Pieter Devos en Olivier Philippaerts waren in goede doen. Devos had voor deze GP de 9-jarige Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) gezadeld. Het duo finishte in de barrage foutloos in een tijd van 36.33 seconden en verzekerde zich zo ook van een podiumplaats. Philippaerts nam dan weer de 5de plaats voor zijn rekening. Hij klokte af in 37.52 seconden en kon hiervoor rekenen op de 9-jarige Cigaret JVH Z (Clinton), die hij onlangs ter beschikking kreeg van Jan Vermeiren.

 

De 2de plaats was net als in finale voor de 7-jarige paarden voor de Ier Bertram Allen. Die kruiste met de 8-jarige Calafrieda (Canto 16) de meet in 36.22 seconden en nestelde zich zo netjes tussen Wathelet en Devos. De 4de plaats was nog voor de Brit Ben Maher. Die kwam met de 9-jarige Jackass (Der Senaat 111) aan de meet in 37.37 seconden en moest genoegen nemen met een plaats net naast het podium.

 

Verderop in het klassement waren er ook nog klasseringen voor Jos Verlooy met de 11-jarige Herald Van ’T Ruytershof (Lord Z) en Kevin Gielen met de 12-jarige Captain (Contendro I). Beiden heren kregen in de barrage een springfout en werden respectievelijk 16de en 17de.

 

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   BEN MAHER   |   GREGORY WATHELET   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions