Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/05/2018 15:53 - Jumping

CSIYH Moorsele: Ook net niet bij de 7j…

In het West-Vlaamse Moorsele hebben onze landgenoten ook in de rubriek voor de 7-jarige paarden net naast de overwinning gegrepen… Het was de Britse amazone Lauren Edwards die met haar AES-gefokte Kesara (Kannan – F: Andrew Doswell) in 30.66 seconden het snelste over de meet kwam en zo bovenaan het klassement stond.

 

De andere 2 podiumplaatsen waren voor ons land met op de 2de plaats Vincent Lambrecht en zijn Oldenburger As Good As Gold (Collado – F: Wolfgang Stagge). Lambrecht, die zich vorige week in Bonheiden nog enkele keren in de prijzen wist te rijden, klokte af in 30.80 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning. De 3de plaats op het podium was voor Jorien Livens. Hij finishte in 33.32 seconden en kon daarvoor rekenen op de BWP-gefokte Lovebee W (Deauville van T&L – F: BVBA Winningmood). Ook Virginie Thonon wist zich opnieuw in de top van het klassement te rijden. Zij kwam met de Rheinlander Captain Jack 63 (Catoki – F: Captain Jack 63) aan de meet in 33.35 seconden en zag zo net een podiumplaats aan haar neus voorbijgaan. De Amerikaan Randy Sherman tenslotte vervolledigde de top 5 met de Zangersheide-gefokte Catch Me P Z (Clinton I – F: BVBA Patrevi). Hun chronotijd was 33.38 seconden.

 

TAGS   |   JORIEN LIVENS   |   LAUREN EDWARDS   |   VINCENT LAMBRECHT   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions