Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2018 17:44 - Jumping

CSI2* Lier: Demeersman en Kenis op podium!

Op de Stephex Arena in Lier stond er voor aanvang van de Grote Prijs Flandria Rent ook nog een 1.40m rubriek in 2 fasen op het programma. Hierin wisten Dirk Demeersman en Pieter Kenis zich te verzekeren van een podiumplaats. Demeersman werd 2de door met de 8-jarige Kaiser ‘T’ ‘FVD’ (Nabab de Reve) een chronotijd neer te zetten van 31.12 seconden terwijl Pieter Kenis 3de werd met de 8-jarige Kapri De La Drie (Pommeau Du Heup) na een finishtijd van 31.35 seconden.

 

Enkel de Britse Louise Simpson wist onze landgenoten voor te blijven. Zij zette met haar 11-jarige Unex Cognac IV (Unaniem) de klok stil op 30.42 seconden en verzekerde zich zo van de overwinning. De 4de plaats ging naar de Duitser Nikas Betz. Die finishte met zijn 11-jarige Cristofer (Consolidator) in 31.73 seconden en greep zo nipt naast een podiumplaats. De top 5 werd vervolledigd door de Brit David Simpson. Die bracht de 14-jarig Chessy 17 (Cellestial) aan de meet in 32.22 seconden.

 

Ook verderop in het klassement nog verschillende landgenoten met een 6de plaats voor Thibeau Spits met de 9-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), een 7de plaats voor Dimme D’Haese met de 10-jarige Beijing LS La Silla (Quintero), een 14de plaats voor Pieter Clemens met de 9-jarige Jalisco F (Carabas Van De Wateringhoeve), een 21ste plaats voor Dimme D’Haese met de 8-jarige Kalinka Van De Vosberg (Ogano Sitte) en een 23ste plaats voor Femke D’Hoore met de 11-jarige High Wind Van T Schrijberg (Dulf Van Den Bisschop).

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   LOUISE SIMPSON   |   PIETER KENIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions