Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2018 18:11 - Jumping

CSI3* Moorsele: Thonon en Detry op podium

In het Zilveren Spoor in Moorsele hebben onze landgenoten Virginie Thonon en Gilles Detry zich beiden naar een podiumplaats gereden in de 1.40m rubriek van de CSI3*! In een barrage met 9 deelnemers bevestigde Thonon nog maar eens haar goede vorm door 2de te worden met haar 8-jarige Koquette (Gladstone) na een chronotijd van 32.14 seconden terwijl Detry met de 16-jarige Catwalk Capone (Upsilon Van De Heffinck) de 3de plaats voor zijn rekening nam na een finishtijd van 32.69 seconden.

 

Enkel de Fransman Mathieu Lambert wist het sneller te doen dan onze landgenoten. Hij reed zijn 9-jarige Vadrouille D’Peuplier (For Pleasure) door de eindmeet in 31.88 seconden en voorkwam zo een nieuwe Belgische overwinning. Net naast het podium strandde de Britse amazone Jessica Mendoza. Die bleef in de barrage met haar 8-jarige Kay (Echo van het Neerenbosch) ook opnieuw foutloos en zette de klok stil op 33.60 seconden wat haar dus een 4de plaats opleverde. De Turkse ruiter Efe Siyaha tenslotte mocht de top 5 afsluiten. Hij bracht de 10-jarige Daydream (Colman) aan de meet in 34.05 seconden.

 

Ook Cindy Van Der Straten was een van de barragisten. Zij kreeg met haar 8-jarige Cartaro 2 (Carinue) echter een springfout en werd zo 9de. Voor Vincent Lambrecht en zijn 9-jarige Carlos JD Z (Canturo) was er nog een 10de plaats een strafpunt voor tijd in de basisomloop.

 

TAGS   |   GILLES DETRY   |   THOMAS LAMBERT   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions