Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/06/2018 14:55 - Jumping

CSI4* Geesteren: Vermeir wint opnieuw!

Onze landgenoot Wilm Vermeir blijft het uitstekend doen op het internationale concours van het Nederlandse Geesteren! Na zijn overwinning van gisteren was hij vanmorgen opnieuw de beste in een 1.40m met joker. Vermeir finishte in 56.72 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op de 9-jarige Judge Hof ter Zeedycke (Winningmood Van De Arenberg).

 

Op de 2de plaats kregen we een Nederlandse ex aequo want zowel Kristian Houwen met de 10-jarige Drop Shop Vm (Kannan) als Jarno van Erp met de 12-jarige Bugatty Go (Concorde) stopten de klok op 57.57 seconden en stonden zo samen op het podium. Wie het podium net niet haalde was de Italiaan Riccardo Pisani. Die klokte met zijn 11-jarige Bond Lover (Balou du Rouet) af in 57.72 seconden en kwam zo 15 honderdsten van een seconde tekort. De 5de plaats tenslotte was voor de Ier Conor Drain. Die kruiste met de 8-jarige Fieldmaster (Numero Uno) de meet in 57.77 seconden en sloot zo het rijtje af.

 

Verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Gilles Dunon met zijn 8-jarige Kapitano (Quick Lauro Z).

 

TAGS   |   JARNO VAN ERP   |   KRISTIAN HOUWEN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions