Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/06/2018 23:05 - Jumping

CSIYH1* Moorsele: Vandenberk wint finale 7j

Onze landgenoot Jens Vandenberk heeft vanmorgen in het Zilveren Spoor in Moorsele nog maar eens een overwinning aan zijn al goed gevuld internationaal palmares  toegevoegd! In de finalerubriek voor de 7-jarige paarden was hij de beste met de BWP-gefokte Loyd (Zacharov TN – F: Fam. van Straaten), waarmee hij zich ook de vorige 2 dagen al in de top 5 van het klassement wist te rijden. In een barrage met 15 finishte de Limburger in 33.01 seconden en wist zo nipt de concurrentie voor te blijven.

 

Ook de 2de plaats kregen we met de Brit Phillip Spivey nog zo’n ruiter die zich de laatste dagen al een paar keer liet opmerken. Spivey zette met de AES-gefokte Alicerova (Romanov – F: S. McTaggart) een tijd van 33.08 seconden op het scorebord en kwam zo 7 honderdsten van een seconde tekort om onze landgenoot van de troon te stoten. Na zijn 2de plaats van gisteren was er vandaag een 3de plaats voor de Fransman Titouan Schumacher met de Oldenburgse merrie Centorina (Centadel – F: Gestüt Lewitz). Schumacher klokte af in 33.90 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. Op de 4de plaats kregen we een ex aequo want zowel onze landgenoot Fabrice Galdini met de Hannoveraans-gefokte Simsalabim 60 (Stolzenberg – F: Josef Kuper) als de Fransman Thomas Lambert met de SF-gefokte Boss De Bonnieres (Quaprice du Bois Margot – F: S. McTaggart) haalden de eindmeet in 34.13 seconden.

 

Verder in de top 10 was er nog een 8ste plaats voor Maxime Harmegnies met de Zweeds-gefokte Pauline F (Bravour – F: Gunnell & Kjell Frölin), een 9de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met de BWP-gefokte Lancaster (Fantomas de Muze – F: Jozef Heylen) en een 10de plaats voor Caroline De Laet met de eveneens BWP-gefokte Lune De Mai M (President – F: Monique Laboulle).

 

TAGS   |   FABRICE GALDINI   |   JENS VANDENBERK   |   PHILLIP SPIVEY   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions