Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/06/2018 13:52 - Jumping

CSIYH1* Bonheiden: Goffinet voor Thonon

Onze landgenoot Thierry Goffinet heeft zonet in het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden de openingsrubriek voor de 6-jarige paarden op zijn geschreven! Goffinet snelde in de 2de fase met zijn Oldenburger merrie Caramba (Cornet’Balou – F: Renard) naar een finishtijd van 31.10 seconden en voegde zo opnieuw een overwinning toe aan zijn palmares.

 

Op de 2de plaats kregen we met Virginie Thonon nog iemand die zich week na week in de kijker weet te rijden. Thonon zette met de Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I – F: Stephane Chantot) de klok stil op 31.48 seconden en kwam zo net tekort om Goffinet van de troon te stoten. Ook de 3de plaats bleef in eigen land met Nathan Budd en de SBS-gefokte Gerboise des Rosiers (Nabab de Reve – F: Herik Duran). Budd klokte af in 32.86 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. De 4de plaats werd dan weer ingenomen door Christophe Leutenez. Hij kruiste de meet in 33.32 seconden en deed dit samen met de Zangersheide-gefokte Contador Z (Cancara Z – F: Luc Vermeersch). De top 5 werd afgesloten door de Brit Adrian Whiteway. Die reed zijn AES-gefokte Lord Maximus (No Limit – F: I. Rogers-Na Sh) door de finish in 33.56 seconden.

 

Ook Melanie Gelin wist zich opnieuw de klasseren met de zusjes Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur) en Alana Hero Z (Aganix du Seigneur, die beiden gefokt werden door Luc Henry. Met Attoucha werd ze 7de terwijl ze met Alana beslag legde op de 8ste plaats. Voor Jeroen De Winter was er nog een 11de plaats met de BWP-gefokte Mystic Van ’T Hoogeinde (Echo Van ’ T Spieveld), waarmee hij vorige week in het Nederlandse Geesteren nog een rubriek wist te winnen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions