Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/06/2018 14:04 - Jumping

CSIYH1* Bonheiden: Goffinet wint finale 6j

In het Hippisch Centrum C&M stond het voormiddagprogramma van deze slotdag volledig in het teken van de finalerubrieken voor de jonge paarden. Bij de 6-jarige paarden slaagden 11 van de 38 combinaties erin om in het basisparcours alle balken in de lepels te houden en zich te plaatsen voor de barrage. Daarin was het opnieuw de snelle Thierry Goffinet die aan het langste eind wist te trekken! Goffinet snelde met zijn Oldenburgse merrie Caramba (Cornet’Balou – F: Renard) door de eindmeet in 38.46 seconden en wist zo de zege veilig te stellen.

 

De Duitse Katharina Offel deed met haar Cornido (Cornet Obolensky – F: Sascha Hahn) een aardige poging om Goffinet het vuur aan de schenen te leggen. Ze kwam met haar finishtijd van 38.57 seconden echter 11 honderdsten van een seconde tekort om onze landgenoot van de troon te stoten. Op de 3de plaats kregen we met Virginie Thonon opnieuw zo’n snelle Belgische combinatie. Thonon klokte met haar Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I) af in 39.28 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats was voor de Britse amazone Megan James. Die finishte met haar KWPN-gefokte Mendocino RF (Zambesi) in 41.64 seconden en was zo net geen volle seconde sneller dan de in België wonende Nederlander Michael Korompis. De partner van onze landgenote Kirsten Rombouts vervolledigde met zijn Luxemburgs-gefokte Vasilios (Versace Van De Ruitershoeve) de top 5 na een chronotijd van 42.60 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Virginie Thonon met de SBS-gefokte Greco Sitte (Button Sitte – F: Horse Of Belgium Horse), een 7de plaats voor Brecht Bille met de BWP-gefokte Mega Special DC (I’m Special de Muze – F: Rudy de Cooman) en een 8ste plaats voor Kris Christiaens met de BWP-gefokte Moncler Van Overis (Kannan – F: Studfarm Overis).

 

TAGS   |   KATHARINA OFFEL   |   THIERRY GOFFINET   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions