Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2018 17:37 - Algemeen

Geheel in style met BR Xcellence collectie

BR heeft twee nieuwe kleuren toegevoegd aan de BR Xcellence Collectie:  ENGLISH BLUE en TEABERRY. De BR Xcellence serie bestaat nu uit 8 kleuren. In alle kleuren zijn zadeldekken, peesbeschermers, bandages, fleece dekens, oornetjes, halsters en lijnen verkrijgbaar. Met deze hoogwaardige collectie artikelen kunt u het paard geheel in één kleur stijlen.

 

De technische eigenschappen van de  materialen en stoffen die gebruikt zijn voor deze collectie zorgen voor extra comfort voor het paard. Zo heeft de Cool Plus voering, van de anatomisch gevormde zadeldekken, ademende en vochtregulerende eigenschappen.

 

Daarnaast zijn de gebruikte  materialen van hoge kwaliteit waardoor u gegarandeerd bent van een lange levensduur. De details en de mooie afwerking  met contrasterend, decoratief band en mooie koordbiezen in wit en donkerblauw  geven de artikelen een luxe uitstraling.

 

Ga naar https://br.nl/xcellence om de complete collectie te bekijken.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions