Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2018 22:55 - Jumping

LGCL Monaco: Schwizer wint eerste ronde!

Op de Longines Global Champions Tour van Monaco stond vanavond om 20.00u de eerste ronde van de Longines Global Champions League op het programma. Onze landgenoten konden hierin jammer genoeg geen rol van betekenis spelen. Constant van Paesschen wist met zijn 9-jarige Jilbert Van ’T Ruytershof (Numero Uno) wel alle balken in de lepels te houden, maar viel met zijn chronotijd van 75.95 seconden echter buiten de prijzen.

 

Het was de Zwitser Pius Schwizer die de eindlaureaat werd in deze eerste ronde. Schwizer, die begin deze maand nog een rubriek wist te winnen in Sankt Gallen, zette met zijn 10-jarige Chidame Z (Chippendale Z) de klok stil op 66.59 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. De Brit Ben Maher legde beslag op de 2de plaats. Hij kruiste de meet in 67.07 seconden en deed dit met de 9-jarige Winning Good (Winningmood van de Arenberg), waarmee hij op de Athina Onassis Horse Show in Saint Tropez nog de GP wist te winnen. Ook op de podium stond de in België wonende Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met zijn 13-jarige Rock’n Roll Semilly (Diamant de Semilly). Hij kwam binnen in 69.30 seconden en bezette zo de 3de plaats. Net na Zanotelli kwam de Brit Scott Brash. Die kruiste met de 12-jarige Hello Forever (For Pleasure) de meet in 69.43 seconden en wist zo nipt zijn landgenoot Michael Whitaker achter zich te laten. Die vervolledigde met zijn Jb’s Hot Stuf (Locarno 62) de top 5 na een finishtijd van 69.62 seconden.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions