Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2018 22:18 - Jumping

CSI3* Knokke: Patteet blijft Duitsers voor!

Op de Zoute Plage in Knokke Hippique kende de 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* vanavond opnieuw een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares want het was Gudrun Patteet die met haar 10-jarige Sea Coast Coco Berlini (Berlin) als snelste over de eindmeet wist te komen. In een barrage met 18 deelnemers aan de start klokte zij af in 37.76 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

En die concurrentie was niet min want het waren de Duitsers Daniel Deusser en Christian Ahlmann die haar vergezelden op het podium. Deusser deed dat op de 2de plaats met de 11-jarige Cassini Bay (Cassini I) na een chronotijd van 38.27 seconden terwijl Ahlmann voor zijn 3de plaats kon rekenen op de 8-jarige Cornwell 9 (Cornado Nrw). Hun finishtijd was 38.83 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op de 4de plaats Rik Hemeryck en zijn 10-jarige bonte hengst Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom). Hemeryck kruiste de meet in 40.73 seconden en was zo bijna 2 seconden sneller dan Jonas Vervoort. Die vervolledigde de top 5 met zijn 13-jarige Teavanta II C Z (Treasure) na een finishtijd van 42.52 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Koen Vereecke met de 9-jarige Jativia (Cardento VDL), een 15de plaats voor Ann Carton-Grootjans met de 8-jarige Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker) en een 19de plaats voor Niels Bruynseels met de 9-jarige Delux Van T&L (Toulon).

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   DANIEL DEUSSER   |   GUDRUN PATTEET   |   JONAS VERVOORT   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions