Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/06/2018 21:29 - Jumping

LGCL Monaco: Devos 6de in tweede ronde!

Op de Longines Global Champions Tour van Monaco heeft onze landgenoot Pieter Devos zich vanmiddag in de prijzen weten te rijden in de tweede ronde van de Longines Global Champions League! Devos, die voor deze rubriek de 13-jarige Apart (Larino) had gezadeld, zette in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok stil op 66.18 seconden en legde zo beslag op de 6de plaats! Een plaats die hij moest delen met de in België wonende Braziliaan Marlon Modolo Zanotellli die zijn 13-jarige Rock’n Roll Semilly (Diamant de Semilly) in identiek dezelfde tijd aan de meet wist te brengen.

 

De overwinning was voor de snelle Duitser Felix Hassmann. Die snelde met de 15-jarige Balzaci (Balou du Rouet) door de finish in 62.27 seconden en was zo net geen volle seconde sneller dan zijn dichtste achtervolger. Die eer viel dan weer te beurt aan de Brit Ben Maher die zijn 9-jarige Winning Good (Winningmood  Van De Arenberg) opnieuw goed aan het springen had en afklokte op 63.26 seconden. Ook de Fransman Julien Epaillard wist zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Hij finishte met de 14-jarige Quedge Deenne (Elan de la Cour) in 64.56 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. De andere 2 plaatsen in de top 5 waren voor Groot-Brittannië met John Whitaker en Robert Smith. Whitaker, die gisteren ook al 2de werd in de hoofdrubriek, finishte met zijn 16-jarige Argento (Arko III) in 64.64 seconden terwijl Smith met de 11-jarige Cimano E (Unaniem) aan de meet kwam in 65.31 seconden.

 

Longines Global Champions League

 

Wat de teamcompetitie betreft waren het de Rome Gladiators van onze landgenoot Constant van Paesschen en de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die met de overwinning gingen lopen in deze 8ste manche van het seizoen. Zowel Zanotelli als van Paesschen met zijn 9-jarige hengst Jilbert Van ’T Ruytershof (Numero Uno) wisten in beide rondes alle balken in de lepels te houden in een tijd van 134.64 seconden. De London Knights van Ben Maher en de Zwitser Martin Fuchs volgde op de 2de plaats met 4 strafpunten in 130.23 seconden, de Montreal Diamonds van de Ier Mark McAuley en de Nederlander Harrie Smolders op de 3de plaats met 4 strafpunten in 131.53 seconden.

 

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   FELIX HASSMANN   |   JOHN WHITAKER   |   JULIEN EPAILLARD   |   PIETER DEVOS   |   ROBERT SMITH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions