Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2018 14:05 - Jumping

CSI2* Knokke: Deusser start dag met winst!

Op Knokke Hippique startte de dag vanmorgen om 08.00u op de Main Arena met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2*. Maar liefst 146 combinaties verschenen er in de ring om in een tabel A rechtstreeks op tijd een gooi te doen naar de overwinning.

 

Uiteindelijk bleef de overwinning in eigen huis met de Duitser Daniel Deusser en zijn 8-jarige Killer Queen Vdm (Eldorado Van De Zeshoek), waarmee hij in april nog de CSI3* GP van Bonheiden wist te winnen. Deusser, die als allerlaatste in de ring verscheen, snelde door de finish in 56.00 seconden en verwees zo de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubitt naar de 2de plaats. Die stond tot op dat moment met haar 9-jarige Encore (Nabab de Reve) aan de leiding na een finishtijd van 56.59 seconden. De 3de plaats op het podium was voor de Fransman Edward Levy met de 13-jarige Rafale D’Hyverniere (Chef Rouge). Zij kwamen binnen in 57.00 seconden.

 

Wie het podium net niet haalde was de Zweedse amazone Charlotte Mcauley met de 9-jarige Velentino Tuiliere (Diamant de Semilly) en de Britse Chloe Winchester met de eveneens 9-jarige Charming Fellow Z (Clinton). Zij klokten beiden af in 57.53 seconden en werden zo ex aequo 4de.

 

Voor onze landgenoten waren er enkel volgprijzen met een 14de plaats voor Chaouki Rijnders met de 8-jarige Kyra (Erco Van ’T Roosakker), een 19de plaats voor Gudrun Patteet met de 8-jarige Sea Coast Kira (Emerald Van ’T Ruytershof), een 20ste plaats voor Gilles Detry met de 9-jarige Catwalk Harry (Verdi TN), een 22ste plaats voor Vincent Lambrecht met de 10-jarige S&L Through The Looking Glass (Arkan), een 27ste plaats voor Koen Vereecke met de 9-jarige Lady Unexpected (Lord Pezi), een 31ste plaats voor Femke De Graaf met de 9-jarige Joker van de La Rosteehoeve (Faldiano) en een 32ste plaats voor François Mathy Jr met de 10-jarige Mr Magoo (Chacco Blue).

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   EDWARD LEVY   |   LISA CUBITT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions