Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2018 21:44 - Jumping

CSIYH Knokke: Opnieuw Goffinet op kop!

Op de Plage m’as tu vu van Knokke Hippique werd vanmorgen gestart met de rubriek voor de 6-jarige paarden. Net als gisteren in de openingsrubriek voor de 7-jarige paarden kregen we een volledig Belgisch podium en net als gisteren was het Thierry Goffinet die helemaal bovenaan stond! Met de Oldenburgse merrie Caramba (Cornet’Balou  - F: Renard), waarmee hij ook vorige maand in Bonheiden al 2 rubrieken wist te winnen, zette hij de klok stil op 30.70 seconden en wist zo opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor Hendrik Denutte, die vanmorgen bekend maakte dat hij afscheid heeft genomen van zijn Cassis van de Kranenburg. Denutte snelde in deze rubriek met de Zangersheide-gefokte Nazaro Z (Numero Uno – F: De Boncher & Van Hove) door de finish in 31.29 seconden. De snelle Virginie Thonon was dan weer goed voor de 3de plaats. Zij klokte met de eveneens Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I – F: Stephane Chantot) af in 31.79 seconden en vervolledigde zo het integrale Belgische podium. Thierry Goffinet was ook nog goed voor de 4de plaats, dit met de SBS-gefokte Gray D Albion DB (Balou du Rouet – F: Hazoy). Hij kruiste de meet in 32.29 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan de Canadese ruiter David Arcand. Die vervolledigde de top van het klassement met de BWP-gefokte Malle Babbe Van T Kieveld (Emerald Van ’T Ruytershof – F: An Custers) na een eindtijd van 33.50 seconden.

 

Vincent Lambrecht werd nog 10de met de Holsteiner Cresswell Lvp Z (Casall – F: Lvp Stables) terwijl Pascale Haep de 14de plaats opeiste met de SF-gefokte Chartraine Pre Noir (Kannan – F: Nicolas & Jean-Sylvestre Martin).

 

TAGS   |   HENDRIK DENUTTE   |   THIERRY GOFFINET   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions