Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2018 22:29 - Jumping

CSI3* Knokke: Thonon wint slotrubriek!

Knokke Hippique 2018 werd vanmiddag op de Main Arena afgesloten met een 1.50m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. Ook de laatste overwinning bleef in eigen land dankzij Virginie Thonon en haar 11-jarige High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B). In een barrage met 6 deelnemers snelde de Waalse amazone naar een finishtijd van 44.32 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

Koen Vereecke sloot een topdag af met een 2de plaats in deze hoofdrubriek. Hij klokte in de barrage af in 46.16 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Glasgow MB (Toulon), waarmee hij donderdag en vrijdag ook al twee keer 7de was. De 3de plaats ging naar de Luxemburger Christian Weier. Die zette met de eveneens 12-jarige Global (Nabab de Reve) de klok stil op 48.45 seconden en wist zo de Britse amazone Cressy Neads van het podium te houden... Die kwam met de 11-jarige Lordanos Junior (Lordanos) aan de eindmeet in 49.37 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Fransman Francois Xavier Boudant, gisteren ook 3de in de hoofdrubriek, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij behaalde met de 9-jarige Vertige de Galarzacs (Quaprice Boimargot) in 44.70 seconden de tweede snelste finishtijd, mar kreeg onderweg een springfout te verwerken.

 

Voor Thomas Van Minnebruggen was er nog een 8ste plaats met de 10-jarige Ibbo Van T Keldertje (Emerald Van ’T Ruytershof), voor Thierry Goffinet een 11de plaats met de 13-jarige Quincy 126 (Quidam’s Rubin) en voor Gilles Dunon een 13de plaats met de 13-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon).

 

TAGS   |   CHRISTIAN WEIER   |   KOEN VEREECKE   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions