Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2018 22:54 - Jumping

LGCT Chantilly: P. Devos 2de in slotrubriek

Hoewel de hoofdprijzen gisteren al verdeeld werden in de Longines Global Champions Tour Grand Prix werd er in het Franse Chantilly ook vandaag nog op vijfsterrenniveau gesprongen. Terwijl Wouter Devos in het Zwitserse Crans-Montana zijn eerste CSI4* GP wist te winnen was het in Chantilly broer Pieter die weer een hoofdrol wist op te eisen.

 

In de Master Del Monte, de 1.50m/1.55m hoofdrubriek, wisten 10 combinaties in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was het helaas net niet voor Devos met zijn 13-jarige Apart (Larino)... Hij klokte na een sterke barrage af in 38.09 seconden en kwam zo 3 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning... Die ging naar de Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo die het met zijn 10-jarige Ulhane de Conde (Jarac) dus net iets sneller wist te doen. Ze werden op het podium vergezeld door de Ier Denis Lynch die met zijn 11-jarige RMF Fairview (Alimo) aan de eindmeet kwam in 39.29 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Zwitser Martin Fuchs die afklokte in 39.41 seconden en hiervoor opnieuw kon rekenen op de 12-jarige Clooney (Cornet Obolensky). De 5de plaats tenslotte was voor de Franse amazone Penelope Leprévost met de 10-jarige Valdelamadre Clooney (Centauer Z), die tot voor enkele weken nog te zien was onder het zadel van onze landgenoot Jos Lansink). Leprévost stopte de klok op 40.17 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions