Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/07/2018 19:33 - Jumping

CSIJ Valkenswaard: Winst voor A. Housen!

Op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard kwamen vanmorgen na de Young Riders ook de Juniors een eerste keer aan de start! In de 1.35m hoofdrubriek kregen we een Belgische overwinning dankzij Alexander Housen en zijn 14-jarige Esprit van de Wellington (Orlando). Housen, die vorige week nog deel uitmaakte van de Belgische equipe die goud haalde op het EK voor Juniors in Fontainebleau, snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 33.38 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te laten! Housen was trouwens in goede doen, want naast de overwinning nam hij ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Hiervoor klokte hij met de 10-jarige Ivanhoe (Flipper d’Elle) af in 34.46 seconden.

 

Op de 2de plaats kregen we de Italiaanse amazone Martina Simoni. Zij kruiste met de 15-jarige Winn Winn (Chin Chin) de meet in 33.66 seconden en kwam zo 28 hondersten van een seconde tekort om Housen van de troon te stoten. Ook op het podium stond de Ier Harry Allen. De jongere broer van Bertram Allen reed zijn 8-jarige Fairytale (Verdi Tn) door de eindmeet in 34.18 seconden. De 5de plaats tenslotte ging ook naar Ierland met Ciaran Nallon en de 14-jarige Zaronda II (Kojak). Zij kwamen aan de eindmeet in 35.50 seconden.

 

Naast Alexander Housen wist ook Maartje Verberckmoes zich nog in de prijzen te rijden. Zij werd 13de met de 8-jarige Guidam’s Willow the Second (Willow).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   HARRY ALLEN   |   MARTINA SIMONI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions