Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2018 22:13 - Jumping

CSIJ Valkensw.: Nuytens en Housen in top 5

Op de Tops International Arena in Valkenswaard waren het de Juniors die vanmorgen de spits mochten afbijten op de 2de dag van de Longines Global Future Champions Week. In de 1.35m/1.40m hoofdrubriek kwamen de Belgen opnieuw goed voor de dag met top-5 klasseringen voor zowel Gilles Nuytens als voor Alexander Housen.

 

Nuytens zorgde met zijn 9-jarige Elando CT (Diarado) voor de beste prestatie. Zij zette in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok stil op 57.44 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning... Die moest hij laten aan de Ier Harry Allen en zijn 8-jarige Fairytale (Verdi Tn). Allen, die gisteren op de openingsdag ook al 3de werd, klokte af in 55.77 seconden en was zo vandaag dus wel de beste. Na een 5de plaats gisteren was er vandaag een 3de plaats voor Ciaran Nallon en de 14-jarige Zaronda II (Kojak). Zij kwamen aan de eindmeet in 57.85 seconden en verzekeren zich zo van een podiumplaats. Alexander Housen moest met zijn 10-jarige Ivanhoe (Flipper d’Elle) net als gisteren genoegen nemen met een plaats net naast het podium... Hij kruiste de meet in 58.32 seconden en werd zo dus opnieuw 4de. De Nederlandse amazone Beau Schuttelaar sloot met haar 8-jarige Fugon (Ultimo) de top van het klassement af. Zij stopte de klok op 59.37 seconden.

 

Ook verderop in het klassement waren de Belgen nog goed vertegenwoordigt met een 9de plaats voor Maartje Verberckmoes met de 7-jarige Dancing Queen Jt Z (Diarado), een 11de plaats voor Anthony Philippaerts met de 11-jarige Happy Feet Max (Darco) en een 18de plaats voor opnieuw Gilles Nuytens, ditmaal met de 9-jarige Jade S (Diarado).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   CIARAN NALLON   |   GILLES NUYTENS   |   HARRY ALLEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions