Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/07/2018 19:55 - Jumping

CSIO5* Hickstead: Mathy wint openingsrubriek

Aan de andere kant van het kanaal in Hickstead ging de CSIO5* competitie vanmorgen van start met een 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd. Daarin kregen we direct een Belgische overwinning dankzij François Mathy Jr. en zijn 13-jarige vos Falco Van De Clehoeve (Quickfeuer Van Koekshof)! Mathy snelde naar een chronotijd van 59.77 seconden en wist zo als enige onder de kaap van 60 seconden te blijven!

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats amazone Emily Moffitt. Die zadelde voor deze eerste rubriek de eveneens 13-jarige Copain Du Perchet CH (Conteur) en wist de klok te stoppen op 60.12 seconden. Ben Maher was dan weer die andere Britse combinatie op het podium. Hij finishte met de 9-jarige Jackass 111 (Der Senaat 111) in 60.74 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening. De 4de plaats ging naar de Amerikaanse amazone Laura Kraut. Die kwam met haar 14-jarige Nouvelle (Solitair) aan de eindmeet in 61.91 seconden en moest zo tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De Ier Trever Breen mocht de top 5 vervolledigen. Hij zette met de 9-jarige Noble Warrior (Warrior) een chronotijd van 62.25 seconden op het scorebord.

 

Ook Jos Verlooy wist zich nog net te klasseren met zijn 10-jarige Igor (Emerald Van ’T Ruytershof). Zij werden 19de na een foutloze omloop in 74.83 seconden.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   EMILY MOFFITT   |   FRANçOIS MATHY JR   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions